therapie

Z.E.I.N. behandeling

Z.E.I.N. therapie is een nieuwe en unieke behandelmethode. Deze methode bestaat uit een combinatie van gesprekstherapie en een natuurlijke vorm van neurofeedback.

Z.E.I.N. therapie is een blijvende behandelvorm. Je leert leven vanuit een optimaal functionerend systeem, met behulp van de volgende vier begrippen:

Z – Zelfrealisatie

E – Eenheid

– Inzicht

N – Neurofeedback

Zelfrealisatie: Je potentie weten vanuit het optimaal functioneren van lichaam en geest. De potentie die in je zit maximaal tot uiting brengen.

Eenheid: Als je systeem optimaal werkt, bestaat er een goede samenwerking tussen de energie en het fysieke lichaam. Deze vormen dan eenheid.

Inzicht: Door het verbreken van verbindingen, die uit oude denkpatronen bestaan, vormen nieuwe inzichten.

Neurofeedback:  Het verbreken vanverbindingen en opslaan van nieuw gedrag. Door je hersengolven te trainen ten opzichte van elkaar en deze in balans te brengen kan er rust, orde, structuur en helderheid in je hoofd ontstaan.

Bovenstaande vier begrippen worden tijdens een behandeling in combinatie met elkaar gebruikt. Door dergelijke behandeling meerdere malen te herhalen kan welzijn bereikt worden. 

Ego Novi werkt niet met apparaten, metingen, supplementen, diëten of andere middelen. We werken met de frequentie van ons eigen lichaam!
 

Een behandeling duurt 70 minuten en kost 75 euro.

wij helpen ook met

Trauma verwerking

Relatie therapie

Slecht zelfbeeld

Gedragsstoornissen

Post traumatisch stress stoornis

CVS (vermoeidheidssyndroom)

Eet problemen

Slaap problemen

Emoties

Onrust

HSP (hoog gevoeligheid)

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK?