therapy

one step at the time

In mijn werk als Z.E.I.N. therapeut behandel ik mensen met behulp van de vier Z.E.I.N. disciplines:

Zelfrealisatie: weten wie je bent vanuit een optimaal functioneren van lichaam en geest.
Eenheid: een geheel zijn, een eenheid.
Inzicht: inzichten zijn nodig om jezelf te ontwikkelen.
Neurofeedback: door training leer je je hersenen wat de gewenste hersenactiviteit is.

Deze vier begrippen worden tijdens een behandeling in combinatie met elkaar gebruikt, met als doel het systeem te activeren.

Door op natuurlijke wijze de frequentie van het lichaam structureel te verhogen, worden verbindingen verbroken en nieuw gedrag opgeslagen (neurofeedback). Hierdoor kan, in samenwerking met eenheid en inzichten, zelfrealisatie bereikt worden.

Door de oorsprong te behandelen, kan het systeem optimaal functioneren en kan welzijn van binnenuit gerealiseerd worden.

Het zorgt er onder andere voor dat je oude gedragingen, trauma’s en emoties los kan laten. Hierdoor kom je stapsgewijs dichter bij het ware zelf. Je werkt van binnenuit aan jezelf. Je leert niet langer te leven vanuit wat je mee hebt gemaakt, maar vanuit wie je bent.

In veel gevallen wordt in de hulpverlening de klacht van een persoon behandeld en niet de oorsprong. Hierdoor stapelen problemen zich op. Veelal wordt dit versterkt door het toedienen van externe middelen. Om dit te voorkomen behandelt Ego Novi de oorsprong. Daar waar veel problemen ontstaan.

Ego Novi werkt niet met apparaten, metingen, supplementen, diëten of andere middelen. We gebruiken de frequentie van ons eigen lichaam.

 

I Also Help people With

Trauma verwerking

Relatie therapie

Slecht zelfbeeld

Gedragsstoornissen

Post traumatisch stress stoornis

CVS (vermoeidheidssyndroom)

Eet problemen

Slaap problemen

Emoties

Onrust

HSP (hoog gevoeligheid)

PRICES

Een behandeling duurt 70 minuten en kost € 75 euro.

LET’S PLAN YOUR APPOINTMENT!