LECTUUR

Boeken

Featured

VAN LICHTWEZEN TOT LICHTWERKER

 

Van Lichtwezen tot Lichtwerker is een inspirerend verhaal over de persoonlijke groei en ontwikkeling van een jonge vrouw.
Ze vertelt over de lessen van het leven, de zoektocht naar haarzelf, de worstelingen op haar pad als hoog gevoelig kind en de mooie en prachtige gebeurtenissen die horen bij spirituele ontwikkeling en transformatie. Alle gebeurtenissen in haar leven leiden naar het punt dat zij anderen gaat helpen en later ook opleiden. Dit is haar eerste boek, hierin wordt verteld wie ze is en waar zij vandaan komt. Laat je inspireren door de pure manier waarop het geschreven is.

Featured

HET EGO, HET ONWARE ZELF

 

Het herkennen en verkleinen van je ego is voor elk mens een belangrijke stap naar groei en ontwikkeling. Wat is een ego? Hoe is de spirit opgebouwd? Hoe kunnen wij beter in contact komen met ons ware zelf? Nicole van den Ouweland beschrijft in dit boek alle lagen van ontwikkeling die behoren tot het verkleinen van je ego. Een weg door de sub-personen en bijbehorende ego’s naar het ware zelf. Elk hoofdstuk eindigt met een oefening die je kan helpen met je proces. Neem de tijd voor deze oefeningen en geef jezelf de ruimte deze weg naar binnen te verkennen. Want ‘het mooiste wat je kunt worden is jezelf’.

INTERESSE IN EEN AFSPRAAK?