Metabolic Balance Recovery®

Bij EGO NOVI helpen we je ontwikkelen van een breinleven naar een universeel leven. Dat stimuleert de natuurlijke kracht en intelligentie van je lichaam, waardoor het optimaal kan functioneren. Van daaruit kun je jezelf moeiteloos ontwikkelen in de leerschool van het leven, zowel lichamelijk, psychisch, sociaal als spiritueel. Het overgrote deel van je klachten, kwalen en problemen kan op een natuurlijke manier verminderen, of zelfs verdwijnen. Je zult vele malen minder (of geen) externe hulp, ontwikkeling, middelen, methoden, tools, handvatten en leefstijladviezen meer nodig hebben.

Het moeten consumeren van externe hulp om een vorm van welzijn te bereiken, verandert in de keuze om op een bepaalde manier te leven.

Omdat het aanbod in de bestaande hulpverlening niet aansluit op de visie van EGO NOVI, hebben wij Metabolic Balance Recovery® ontwikkelt. Dat omvat een unieke combinatie van behandeling, coaching en begeleiding. Het is geen stappenplan dat we volgen en uitvoeren, maar een natuurlijke, organisch proces van groei en ontwikkeling.

Behandeling: we stimuleren het fysieke lichaam een ontwikkeling in gang te zetten, zónder het lichaam te manoeuvreren. Dat doen we door middel van aanraking. Enkel het lichaam van iemand die zelf universeel in verbinding leeft, kan het lichaam van een ander stimuleren om een universele ontwikkeling in gang te zetten. Zonder behandeling, géén universele ontwikkeling.

Coaching: als het lichaam kan ontwikkelen, versterkt de energetische werking ervan, en dat kalmeert het brein. De energetische ontwikkeling gaat het analyserend vermogen steeds meer ondersteunen. Hoe sterker het lichaam wordt, hoe meer het brein wordt bijgevallen. Je gaat steeds beter begrijpen wat de taal van je eigen lichaam is, en daar met behulp van onze coaching gehoor aan geven.

Begeleiding:  de hele maatschappij is ontstaan door, en ingericht op, het breinleven. De breinstimulans in je omgeving is dan ook ontzettend sterk. Dit kan tijdens je proces van ontwikkeling voor uitdagingen zorgen, maar dat is waar wij je met de juiste begeleiding zo goed mogelijk in ondersteunen. We leren je universeel leven in een breinsamenleving.

De taak van de behandelaar is om jou te stimuleren, coachen en begeleiden in jouw proces, zodat jij JEZELF leert ontwikkelen.

Het universeel LEREN LEVEN is niet in een paar stappen te bereiken. Het is een doorlopend proces van groei en ontwikkeling, waarbij je constant teruggeworpen wordt op JEZELF. NIET door verschillende tips , tools, handvatten en adviezen “toe te passen”, maar door het leven letterlijk te leren BELEVEN en ERVAREN. Alleen dat stimuleert de natuurlijke kracht en intelligentie van je lichaam, waardoor je jezelf universeel kunt ontwikkelen.

Ieder mens is anders, ontwikkelt zich anders, en heeft iets anders nodig. Het verloop van de behandeling, en hoeveel behandelingen er nodig zijn, zal per persoon verschillen. De mate van overgave naar het proces is allesbepalend voor de duur van het traject. Het is geen “quick fix”, maar een duurzame ontwikkeling die op de lange termijn blijvend zijn vruchten zal afwerpen.

VOOR WIE?

Het universeel LEREN LEVEN is voor iedereen toereikend, iedereen kan dit leren. Het maakt niets uit welke leeftijd, vorm, huidskleur, geloof, genderidentiteit of status je hebt. De visie is allesomvattend, tijdloos, overkoepelend en VOOR IEDEREEN. Bijvoorbeeld:

 volwassenen, kinderen, ouderen (alle leeftijden)
ouders en gezinnen
therapeuten, coaches en behandelaars
leraren, jeugdwerkers en begeleiders
ondernemers
koppels

INVESTERING:

Een MBR® consult duurt 60 à 75 minuten, en kost € 75,- inclusief BTW

*Ondernemers die behoefte hebben aan visie bepaling, teamondersteuning, een lezing, training en/of workshop kunnen hun aanvraag indienen via info@egonovi.com

 

NIBIG

Ego Novi is aangesloten bij het NIBIG.

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. 

WWW.NIBIG.NL

BALENS

Ego Novi is aangesloten bij BALENS verzekeringen.

BALENS verzekeringen is een gespecialiseerde verzekeringsmakelaar die zich richt op de complementaire, alternatieve geneeswijzen en welzijns- en gezondheidstherapeuten. 

WWW.BALENSVERZEKERINGEN.NL

REVIEWS