Hello world

13 maart 2020

Na veel vraag en interesse heb ik besloten te gaan bloggen.
Jeetje, wat is dat spannend zo voor de eerste keer met de billen bloot. Zonder ervaring maar met veel enthousiasme begin ik maar gewoon met te vertellen wie ik ben.

Mijn naam is dus Nicole, ik ben getrouwd met Chris en samen hebben we een zoon en een dochter, genaamd Dean en Liz. Twee bloedjes van kinderen.

Tot mijn dertigste levensjaar vond ik het leven enorm ingewikkeld en moeilijk. Het voelde als één groot gevecht. Een gevecht met mezelf, mijn gedachten en mijn gevoelens. Dit uitte zich in veel onrust op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Twee maanden nadat ik dertig jaar werd, beviel ik van ons eerste kindje genaamd Dean. Een flinke, sterke en knappe jongen. Enkele jaren later volgde onze dochter Liz. Een mooi en gevoelig meisje.

De liefde voor mijn kinderen was zo groot dat ik het gevoel had niet meer te hoeven vechten met mezelf. Mijn doel was deze kinderen zo goed mogelijk op te voeden, zodat ze een zo goed mogelijke basis mee zouden krijgen voor de rest van hun leven. De focus lag volledig bij hen, niet meer bij mezelf. Het leidde me af van de persoonlijke worsteling met mezelf.

Na de geboorte van mijn dochter Liz ging het steeds slechter met mij. Ik was enorm veel afgevallen, had bijna dagelijks paniekaanvallen, mijn ogen stonden angstig en mijn emoties en gedachten lagen meer overhoop dan ooit tevoren. Ook voelde ik me enorm uitgeput, terwijl ik aan de andere kant niet kon slapen van de onrust in mijn lichaam. Om maar niet te spreken over mijn extreme moodswings.

Na een lange en slepende zoektocht van maanden kwamen we erachter dat ik een schildklieraandoening had. Een auto-immuunziekte genaamd de ziekte van Graves. Het was verschrikkelijk om mezelf en mijn lichaam niet meer te herkennen. Letterlijk en figuurlijk. De internist in het ziekenhuis schreef medicijnen voor, welke ik dagelijks zou moeten innemen. Ik moest hiermee leren leven.

Toen de dosering van de medicijnen na maanden zoeken eindelijk goed op mijn lichaam was afgestemd kon mijn lichaam enigszins herstellen. Alleen de warboel van emoties en gedachten bleef. Accepteren dat ik ziek was kon ik niet goed en ik merkte dat ik wellicht iets anders nodig had om hiermee om te kunnen gaan.

Door veel te lezen en te ontdekken ben ik me gaan verdiepen in alternatieve manieren om mijn leefstijl te veranderen. Zoals: voeding, supplementen, sporten, allerlei therapieën en wat ze tegenwoordig het “spirituele” noemen.

Er brak een periode aan waarin ik dacht dat ik mezelf voor een groot gedeelte hervonden had. Alleen het voelde alsof het niet volledig was. Ik was in de oppervlakte geholpen, niet in de kern. De kennis en de wil was er wel, maar mijn identiteit bleef achter.

Oude “automatische” gedragingen, emoties en gedachten bleven maar terugkomen en ik leek niet stabiel in het kunnen toepassen van alles wat ik geleerd had. Het was geen authentiek leven, niet míjn leven. Het was het leven wat ik me had “aangeleerd”.

Ineens begreep ik wat er niet goed ging in deze leefstijl: mijn focus lag weer buiten mezelf. Dit inzicht gaf me de handvatten die ik nodig had om me te kunnen verdiepen in mijn eigen visie. Ik besloot mijn baan in de sales voorgoed vaarwel te zeggen, zodat ik me volledig kon toewijden aan dit proces.

Door de eerder opgedane kennis kon ik starten met het behandelen van mensen. De dingen die ik waarnam tijdens behandelingen ben ik gaan koppelen aan mijn eigen ervaringen. Zo vormde er stapsgewijs een nieuwe en unieke behandelmethode. De gave om meer te voelen en zien dan de gemiddelde mens hielp mij daar uiteraard bij.

Deze ontwikkeling werd een proces van vier jaar. Tijdens dit proces ben ik genezen verklaard van de auto-immuunziekte die dit allemaal in werking gezet heeft en ik ben nu alweer enkele jaren medicijnvrij. Door alle groei en ontwikkeling vormde er langzaam een eenheid in mijn gedachten en gevoelens. Dit gaf me een stuk meer rust. Mijn kaders vielen weg. Mijn gedachten werden rustig en ik leerde mezelf steeds een beetje beter kennen. Door mezelf te leren kennen, leerde ik ook wat ik nodig had.

Vier jaar lang heb ik mijn leven en mezelf toegewijd aan het neerzetten van Ego Novi. Door het jarenlang behandelen van mensen deed ik de kennis en ervaring op die nodig was om Metabolic Balance Recovery® als volwaardige behandelmethode neer te kunnen neerzetten.

Vervolgens heb ik ook de accreditatie behaald bij de KTNO (www.ktno.nl) die nodig was om als volwaardig opleidingsinstituut andere mensen deze behandelmethode te leren. Zodat ook zij anderen kunnen behandelen met Metabolic Balance Recovery®.

Dankzij mijn proces van ontwikkeling kan ik nu balanceren, vallen en opstaan en leven vanuit mijn eigen unieke evenwicht. Het heeft wat voeten in de aarde gehad. Maar vanuit dit evenwicht ben ik gaan zien dat het leven eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is!

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact