Boek: Uomo Universale

De leerschool van de universele mens.

Verwachtte uitgavedatum: december 2021

Door me jarenlang te verdiepen in de energetische werking van het menselijk lichaam, onze identiteit, de maatschappij, ons gedrag, het ervaren van geluk en het bereiken van een optimale gezondheid ontstond er in mij een nieuwe levensvisie. Een gedegen, duidelijke en verbindende visie. Een realistisch inzicht over hoe mooi en simpel het leven kan zijn en waardoor het momenteel bij het overgrote deel van de maatschappij ingewikkeld en allesbehalve gemakkelijk verloopt.

Het heeft mij tot in mijn kern laten ervaren en beleven wat het leven in essentie inhoud en hoe ontwikkeling van ons als universeel mens er werkelijk uitziet. Het is nodig om de mensheid wakker te schudden om de volgende stap te zetten in onze ontwikkeling. Zodat er een bewustzijn kan ontstaan dat verder gaat dan kennisvergaring en gedragsverandering en dat bijdraagt aan hoop, liefde, geluk en gezondheid.

Nicole van den Ouweland (1981) is de auteur van dit boek en grondlegger van Ego Novi, een platform dat gespecialiseerd is in universele ontwikkeling. Dit betreft een zo volledig mogelijke ontwikkeling die recht doet aan je ware menselijke aard.

 

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact