informatie

HOELANG DUURT EEN BEHANDELING?

Een behandeling duurt 75 minuten.

WAT KOST EEN BEHANDELING?

Een behandeling kost 75 euro.

IN HOEVEEL BEHANDELINGEN BEN IK KLAAR?

Z.E.I.N. therapie is een traject van een aantal behandelingen. Op het moment dat de toegankelijkheid van de cliënt optimaal is, kan iemand in 6 behandelingen de basis leggen. Niet ieder mens is hetzelfde, het kan zijn dat iemand er langer over doet. 6 behandelingen is geen garantie!

Waarom geen gebruik van apparaten, metingen, supplementen, diëten of andere middelen?

Een mens bestaat voor 80% uit energie en voor 20% uit een fysiek lichaam. Samen vormt dit een perfect werkend systeem. Door toevoeging van externe middelen of het lichaam manoeuvreren iets in werking te zetten, beïnvloed je de natuurlijke samenwerking van het systeem. Door het systeem juist in balans te brengen herstellen we het biologisch evenwicht van binnen uit.

Ego Novi gaat uit van het zelf herstellend vermogen van de mens. Een lichaam heeft, mits het systeem optimaal werkt, niets nodig.

Wat houdt een Z.E.I.N. therapie behandeling in?

Tijdens een Z.E.I.N. behandeling word je bewust gemaakt van je onderbewustzijn. Je leert hoe je Z.E.I.N. therapie kunt toepassen op jezelf. Dit doen we met behulp van gesprekstherapie en een behandeling. Tijdens het behandelen houdt de therapeut het hoofd vast en legt eenmaal de hand op de buik. Hierdoor kan het neurofeedback-proces plaats vinden.

 

 

Behandelen jullie ook kinderen?

Ja, wij behandelen kinderen, volwassenen en ouderen. Mensen van alle leeftijden. Er zijn Z.E.I.N. therapeuten die ook dieren behandelen.

Kan ik Z.E.I.N. therapie combineren met meer therapievormen?

Z.E.I.N. therapie werkt op een unieke, natuurlijke manier en kun je, op het moment dat je in behandeling bij Ego Novi bent, niet combineren met andere therapievormen. De werking van supplementen, diëten, apparaten, metingen of bepaalde vorm van aanraking kan de natuurlijke Z.E.I.N. therapie behandeling tegenwerken.

Wordt Z.E.I.N. therapie vergoed door de verzekering?

Z.E.I.N. therapie wordt niet vergoed door de verzekering. Ego Novi heeft na een goede overweging besloten geen samenwerking aan te gaan met zorgverzekeraars. Ego Novi kan hierdoor de kwaliteit van de behandeling beter waarborgen.

Kan ik mijn reguliere zorg vervangen door Z.E.I.N. therapie?

Nee. Z.E.I.N. therapie komt niet in plaats van de gangbare medische zorg, maar voegt daar iets aan toe.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Tot 24 uur voor de afgesproken datum kun je de afspraak kosteloos annuleren. Hierna wordt er een percentage voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

EEN NIEUWE VISIE OP ZELFREALISATIE & WELZIJN