BEHANDELAAR

Hoi, mijn naam is Nicole van den Ouweland. Grondlegger van EGO NOVI.

Een levenslange zoektocht naar mezelf heeft me over ontzettend veel paden van persoonlijke ontwikkeling geleid. Zowel regulier als alternatief. Helaas vond ik nergens passende aansluiting voor de levensvragen die zich bevonden in de diepte van mijn binnenwereld. Uiteindelijk ging ik zelf op onderzoek uit. Dat werd een intens proces van vele jaren, waarin ik de natuurlijke kracht en intelligentie van mijn lichaam leerde volgen. Mijn brein werd steeds rustiger, en mijn lichaam werd steeds sterker. Er ontstond een natuurlijke interne balans tussen beide, wat voelde als een solide basis. Ik leerde het leven voorbij de kaders van mijn brein waarnemen, en ontdekte veel nieuwe inzichten over de natuurlijke energetische werking van het menselijk lichaam.
Dat ontwikkelde zich gaandeweg naar een nieuwe, universele visie op alles wat ons leven omvat.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het universeel leven, zodat RUST, GELUK, GEZONDHEID en AUTHENTICITEIT weer vanzelf kunnen ontstaan in de leerschool van het leven.

We zijn allemaal onderdeel van een groter geheel, levend op aarde, met elkaar. Laten we elkaar motiveren, enthousiasmeren en inspireren om onze natuurlijke, universele  manier van leven te hervinden. Laten we groeien, ontwikkelen en evolueren.  

Liefs Nicole

NIEUWS

In verband met extreme drukte wordt er momenteel hard gewerkt aan het opleidden van een nieuwe MBR® behandelaar.
Zij zal Nicole eind 2023 komen versterken. Daarover snel meer informatie.