METABOLIC BALANCE RECOVERY

Metabolic Balance Recovery® betekent herstel van het metabolisch evenwicht.

Deze unieke en nieuwe behandelmethode is gericht op het herstellen van het metabolisch evenwicht. We werken aan een nieuwe leefstijl, afgestemd op jouw eigen innerlijke emoties en fysieke lichaam. Zónder het gebruik van toevoegingen van buitenaf, zoals apparaten, metingen, diëten, supplementen of andere middelen.

Het metabolisch evenwicht is belangrijk voor een optimale werking van:

✓ Alle belangrijke fysiologische processen in je fysieke lichaam (fysiek).
✓ Het bewust worden van wie je bent en wat je nodig hebt (emotioneel).
Je gedrag en de keuzes die je maakt (mentaal).
De manier waarop je leeft en omgaat met jezelf en anderen (sociaal).

Leven zonder metabolisch evenwicht is de basis van ontzettend veel klachten en problemen:

Fysieke klachten: een slechte communicatie en transport tussen weefsels en organen. De fysiologische processen werken niet optimaal. Het fysieke lichaam biedt niet genoeg weerstand tegen bacteriën, virussen en ziekten.

Emotionele klachten: iemand kan niet goed afstemmen op zijn innerlijke emoties. Frustratie, irritatie, boosheid, verdriet, angst, ontevredenheid en onzekerheid voeren de boventoon.

Mentale klachten: de hersenen vormen patronen. Deze beïnvloeden de gedachten, de gevoelens en het gedrag. Iemand leeft niet vanuit de innerlijke emoties, maar vanuit de patronen in de hersenen die door de omgeving worden geactiveerd.

Sociale klachten: iemand is zich niet bewust van zijn of haar gedrag. Er is geen zelfreflectie.

Metabolic Balance Recovery® bestaat uit een reeks behandelingen. Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van vibratiegolven. We gebruiken daarvoor de golven van ons fysieke lichaam. Dit doen we door aanraking van het hoofd, de buik en de benen. In samenwerking met de juiste communicatieve begeleiding, kan iemand de groei doormaken die leidt naar het metabolisch evenwicht.

  1. Bewustzijn vergroting: door de focus van de zintuigen af te stemmen op het fysieke lichaam, volgt er een mentale ontwikkeling.
  2. Gedrag verandering: door de persoon bewust te maken van zijn of haar innerlijke emoties kunnen de zintuigen zich hierop afstemmen. Daaruit volgt een emotionele ontwikkeling.
  3. Leefstijl verbetering: door een optimale communicatie tussen de innerlijke emoties, de hersenen, het fysieke lichaam en de cellen, is er een bewustzijn. Zo ontstaat er een fysieke ontwikkeling: het metabolisch evenwicht.

Metabolic Balance Recovery® is geschikt voor álle leeftijden, vanaf 4 jaar.

CONTACT


Pastoor Heerkensdreef 12b

5552 BG Valkenswaard
085 009 1922
info@egonovi.com

KVK
68378181

Btw-id:
NL001698193B44

SITEMAP

 

CONTACT

EGO NOVI VISIE

EGO NOVI KIDS

METABOLIC BALANCE RECOVERY

EGO NOVI OPLEIDING

TARIEVEN