Nicole

Even voorstellen.
Mijn naam is Nicole van den Ouweland, geboren in 1981. Gelukkig getrouwd met Chris en trotse moeder van zoon Dean en dochter Liz. 

Een levenslange zoektocht naar mezelf heeft me door ontzettend veel paden van persoonlijke ontwikkeling geleid. Ondanks de vele pogingen om rust in mezelf te vinden, ben ik in essentie nooit verder gekomen dan het aanpassen van mijn gedrag, mezelf voeden met kennis en het ontleden van alles wat ik voelde, dacht en deed. Onderdelen waarvan ik ondervond dat ze niet helpend zijn naar een gelukkiger en meer gebalanceerd leven. Waarom kwam ik niet verder dan dit? Waarom leef ik als ik me toch nooit fijn voel? Jarenlang heb ik me afgevraagd wat de bedoeling is van het feit dat ik überhaupt op aarde ben. Met als dieptepunt dat ik helemaal niet meer wilde leven. Ik wist niet wie ik was, wat ik hier deed en waar ik heen ging. Wat heeft deze hele façade, zoals ik het leven ervoer, voor nut als je geen idee hebt wat de bedoeling is. Is er dan niemand die mij begrijpt? Waarom ben ik de enige die zich deze dingen afvraagt? Deze vragen en mijn zoektocht naar antwoorden ontketende in mij een onnavolgbare drang naar het onderzoeken van de werkelijkheid: wat is de essentie van leven?

In een periode waarin ik mezelf in sneltreinvaart ontwikkelde en mijn identiteit zich openbaarde, werd het mij duidelijk waarom ik mijn leven zo ervaren heb. Dat de altijd door mijn lijf gierende onrust, de depressieve gevoelens, de overspanning, de stress, de eenzaamheid, de boosheid en het grote verdriet daadwerkelijk nut hebben gehad. Dat ik niet langer naar mezelf hoeft te kijken als een grote teleurstelling. Omdat ik begreep dat ik al die jaren door diepe dalen ben geleid om de kracht te vinden het zware pad af te leggen wat nodig is om een nieuwe levensvisie op aarde te zetten.

Het was een immens zwaar pad en ik heb me veel vaker slecht als goed gevoeld, maar ik ben er, ik leef het en ik ga jullie meenemen in mijn visie. Een visie die mij tot in mijn kern heeft laten ervaren en beleven wat leven werkelijk is, wat liefde is, wat er nodig is om geluk te ervaren en wat ontwikkeling van ons als universeel mens werkelijk inhoudt.

Met behulp van het Ego Novi platform deel ik mijn visie en biedt de daarbij horende universele ontwikkeling aan. Zo help ik mensen een bewustzijn te creëren dat verder gaat dan kennisvergaring en gedragsverandering en bijdraagt aan hoop, liefde, gezondheid en geluk.

Welkom ♡

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact