NICOLE

Mijn volledige verhaal in een sneltreinversie.

Mijn naam is Nicole van den Ouweland, geboren op 7 oktober 1981. Ik ben gelukkig getrouwd met Chris en trotse moeder van zoon Dean en dochter Liz. In een leven met meer downs dan ups zijn ontzettend veel klachten, kwalen en problemen de revue gepasseerd. Depressieve gevoelens, uitputting, overmatig nadenken, boosheid, irritatie, onzekerheid, onrust en stress waren meer regel dan uitzondering. Ik worstelde me letterlijk een weg door het leven.
Toen ik moeder werd besefte ik me dat ik zo niet langer door kon sukkelen. Als ik goed voor mijn kinderen wilde zorgen, zou ik daarin zelf het goede voorbeeld moeten geven door ook goed voor mezelf te gaan zorgen. Op dat moment besloot ik me te verdiepen in voeding, beweging, sport, mindset en alles wat ik maar kon vinden met betrekking tot een gezonde leefstijl. Ik leefde een leven van gezonde rituelen en patronen en was dagelijks bezig met het behalen van doelen en het aanpassen van ongezonde leefstijlgewoonten. Tijdens deze periode werd ik me tevens bewust van mijn spiritualiteit. Mijn hele leven had ik al een vermoeden dat ik anders was dan anderen. Ik bleek medium te zijn en te beschikken over meerdere spirituele gaven. In korte tijd ontpopte ik me tot medium therapeut waardoor ik mijn spirituele gaven kon gebruiken om anderen te helpen. Ik startte een onderneming om mensen te behandelen met uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak en deed ontzettend veel ervaring op. Zo kwam ik in een stroomversnelling van enkele jaren terecht. Al mijn kanalen stonden open en ik ontwikkelde me in een sneltreinvaart. Naarmate ik me meer ontwikkelde kreeg ik steeds meer het besef dat ik de wereld op een heel andere manier waarnam dan de gemiddelde mens. Dit besef en de levenslange zoektocht naar mezelf ontketende in mij een onnavolgbare drang naar het onderzoeken van de werkelijkheid:

Wat is de essentie van leven?

Wat is het doel van het leven op aarde?

Bij alles wat er op mijn pad kwam wilde ik het waarom weten, de achterliggende filosofie begrijpen. Zo hervond ik, naast alle kennis en ervaring die ik opdeed, de weg naar mezelf. Ik leerde voorbij de kaders kijken, voorbij de patronen die onze werkelijkheid vormen. Dat is het moment waarop ik het besef kreeg dat mijn visie veel verder ging dan de al bestaande kennis. Ik start waar anderen eindigen! Door me jarenlang te verdiepen in de leerschool van de universele mens ontdekte ik een nieuwe visie. Wat voor mij begon als persoonlijke ontwikkeling groeide uit tot een compleet nieuwe levensvisie.                                                                     

Met behulp van het Ego Novi platform deel ik mijn visie en biedt de daarbij horende universele ontwikkeling aan. Zo help ik mensen een bewustzijn te creëren dat verder gaat dan kennisvergaring en gedragsverandering en bijdraagt aan hoop, liefde, gezondheid en geluk. Welkom 

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact