ONLINE GROEI SESSIE

Ben jij op zoek naar persoonlijke groei en/of ontwikkeling en vraag jij je af:

✓ wat er zo uniek en nieuw is aan de Ego Novi visie?
✓ wat universele ontwikkeling voor jou kan betekenen?
✓ hoe de visie in elkaar steekt?
✓ waar de visie op gebaseerd is?
✓ hoe de visie tot stand gekomen is?
✓ wat Metabolic Balance Recovery® inhoudt?
✓ of je geschikt bent voor het behandeltraject?
✓ of je geschikt bent voor de Metabolic Balance Recovery® opleiding?


Dan is de ONLINE GROEI SESSIE precies wat jij zoekt!

De online groei sessie gaat al jouw vragen beantwoorden. Hiermee zet je tevens de eerste stap naar universele groei en ontwikkeling!

Vandaag de dag is er een ontzettend groot en ruim aanbod in persoonlijke ontwikkeling. Wat past bij jou als individu en waar bevindt jij je op jouw persoonlijke pad van ontwikkeling?

Om je hierbij te helpen heb ik een online groei sessie ontwikkeld. In deze online groeisessie kun je je kunt laten informeren over alle vormen van universele ontwikkeling die wij aanbieden. Gewoon vanaf je bank, huiskamer of waar je ook bent! Ik leg je uit wat alle vormen van ontwikkeling inhouden, hoe we dat aanpakken en wat de missie en het doel is. Met daarnaast de mogelijkheid tot online contact: een zoommeeting van 45 minuten met een gecertificeerd MBR® behandelaar bij jou in de buurt.

Zodat jij, als jij geïnteresseerd bent in het volgen van een Ego Novi ontwikkelingstraject, je dat kunt doen bij de dichtstbijzijnde MBR® behandelaar of opleiding!

Je hoeft niet eerst ergens heen, of iemand onder ogen te komen om te weten of hetgeen waar wij gespecialiseerd in zijn passend bij jou is. Je kunt je via deze online groei sessie inlezen, voorbereiden, laten enthousiasmeren en brainstormen met een MBR® behandelaar over de nieuwe en unieke wijze waarop Ego Novi mensen begeleidt naar een gelukkiger, gezonder en meer gebalanceerd leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

De online groei sessie is te volgen op een telefoon, tablet of laptop met internet functie en de ZOOM app. Deze is gratis en gemakkelijk te downloaden via de app store.

TIJD:

45 minuten online zoom meeting en de tijd die je besteedt aan de bijbehorende online begeleiding. Je kunt dit op je eigen tempo doen.

INVESTERING:

€ 59.95,- inclusief BTW

SOON AVAILABLE

Een online groei sessie wordt via Ego Novi geboekt en de gekozen MBR® behandelaar neemt contact op over het maken van een afspraak voor de zoom meeting.

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact