Opleiding

Bij Ego Novi kunt u opgeleid worden tot MBR® behandelaar. Deze opleiding heeft de accreditatie vakopleiding HBO behaald bij de KTNO. De volgende opleidingsgroepen starten in 2023. In het najaar van 2022 zal er informatie worden gedeeld over deze opleiding, maar je kunt je desgewenst al eerder opgeven om op de wachtlijst te komen. 

Voor iedere cursist geldt dat een behandeltraject succesvol doorlopen moet zijn alvorens er een screening plaatsvindt voor deelname. Zonder behandeltraject en succesvolle screening kun je niet deelnemen aan deze opleiding. Daarmee trachten we de zuiverheid van de opleiding te waarborgen en de intentie waarmee deze opleiding geschreven is in ere te houden. Het is geen doorsnee opleiding en daardoor ook geen doorsnee leertraject maar een diepgaande ontwikkeling in het leren behandelen, coachen en begeleiden van anderen.

Het opleidingstraject is opgebouwd uit 12 lesdagen (avond of dag). Tijdens deze lesdagen ga je aan de slag met je medecursisten. De groei die ontstaat uit het samenzijn, leren waarnemen en communiceren met elkaar is de meest leerzame en leuke manier van ontwikkelen. Door het stimuleren van de energetische opname van informatie kan de ontwikkeling door de cursist volledig opgenomen en eigen worden gemaakt, dat zorgt voor een optimale groei van de cursist. Deze unieke manier van lesgeven zorgt voor een onconventionele opleiding met goede resultaten. Iedereen kan deze behandelmethode leren en eigen maken!

De opleiding vindt plaats in het pand van Ego Novi aan de Pastoor Heerkensdreef 12b te Valkenswaard. In de toekomst gaan deze opleidingen op meerdere plaatsen in Nederland gegeven worden.

Aanmelden voor deze opleiding verloopt via info@egonovi.com of via onderstaande contactbutton.