Opleiding

Bij Ego Novi kunt u opgeleid worden tot MBR® behandelaar. Deze opleiding heeft de accreditatie vakopleiding HBO behaald bij de KTNO. De volgende opleidingsgroepen starten in januari 2024. In het najaar van 2023 zal er meer informatie worden gedeeld over deze opleiding, maar je kunt je desgewenst al eerder opgeven om op de wachtlijst te komen. 

Voor iedere cursist geldt dat een behandeltraject succesvol doorlopen moet zijn, alvorens er een screening plaatsvindt voor deelname. Zonder behandeltraject en succesvolle screening kun je niet deelnemen aan deze opleiding. Daarmee trachten we de zuiverheid van de opleiding te waarborgen, en de intentie waarmee deze opleiding geschreven is in ere te houden. Het is geen doorsnee opleiding, en daardoor ook geen doorsnee leertraject in het universeel leren behandelen, coachen en begeleiden van anderen.

Het opleidingstraject is opgebouwd uit 12 lesdagen (avond of dag). Tijdens deze lesdagen ga je aan de slag met je medecursisten. De groei die ontstaat uit het samenzijn en universeel leren behandelen is de meest leerzame en leuke manier van ontwikkelen. Deze unieke manier van lesgeven zorgt voor een onconventionele opleiding met goede resultaten. Mits het behandeltraject succesvol is afgerond, kan iedereen deze behandelmethode leren en eigen maken!

De opleiding vindt plaats in het pand van Ego Novi aan de Pastoor Heerkensdreef 12b te Valkenswaard. In de toekomst gaan deze opleidingen op meerdere plaatsen in Nederland gegeven worden.

Aanmelden voor deze opleiding verloopt via info@egonovi.com of via onderstaande contactbutton.