Succesverhalen

Al lange tijd is mijn doel: weer genieten van het leven en mezelf op een manier ontwikkelen die bij mij past. Ik heb hierin veel geprobeerd en telkens werkte dit voor een korte tijd. Helaas viel ik steeds weer terug. Ik kon het niet volhouden en verviel steeds weer in oude gedragspatronen. Mijn hoofd werd steeds voller en ik bleef op allerlei manieren zoeken naar controle om uiteindelijk nog verder van mezelf af te komen staan. Met de visie van Ego Novi ben ik voor het eerst dichter bij mezelf gekomen. Niet naar andere kijken, geen mindset of nieuwe trucjes maar mezelf meenemen in dit leven. Het gaat met vallen en opstaan maar met de super begeleiding en visie van Nicole voel ik voor het eerst dat ik mag en kan groeien. Een visie die ieder mens mag gaan horen en leren leven. Een visie waarmee je zelf vooruit kan en kan gaan leven en groeien en vooral… ook weer echt genieten!

Lynn de Brouwer – Jeugd en gezinswerker

Voordat ik bij Nicole kwam heb ik allerlei andere therapieën geprobeerd. Ik ben bij verschillende psychologen, coaches geweest en iedere keer ging het even wat beter met me. Daarna viel ik terug in oude patronen en gedrag. Mijn hoofd bleef overuren maken, ik voelde me regelmatig niet fijn en daar was ik klaar mee. Toen kwam ik bij Nicole terecht. Bij haar voelde ik meteen een klik en het voelde vertrouwd. Al na de eerste behandeling merkte ik verschil. Door de behandelingen, begeleiding en coaching van Nicole kwam ik tot mijn kern, bij mij en wie ik echt ben. Vanuit de visie van Ego Novi kon ik me echt persoonlijk gaan ontwikkelen. Het is tijd daar haar visie de wereld in komt, waardoor we allemaal écht gezond, gelukkig en gebalanceerd kunnen leven.

Janneke van Leeuwen – opleidingscoördinator basisonderwijs

Eigenlijk ben ik altijd al iemand geweest die alles wilde snappen. Ik had vaak wel een bepaald gevoel ergens bij, maar liet dit dan overstemmen door mijn verstand. Ik verslond boeken om mezelf op die manier nog meer kennis te geven en te ontwikkelen dacht ik. Vertoonde iemand bepaald gedrag, dan kon ik precies benoemen waar dat dan vandaan kwam. Van belemmerende overtuigingen tot reiki, ik wist er alles van. En toen kwam ik op het moment dat ik alles snapte, maar nog steeds weleens vastliep in dagelijkse situaties. Het voelde ineens als trucjes die ik mezelf aangeleerd had. Er moest toch meer zijn? Op dat moment kwam ik bij Nicole. Wat een omslag! In plaats van snappen ging ik beleven en in plaats van trucjes aanleren, ervoer ik hoe het was om gewoon weer terug te komen bij jezelf zoals het in essentie bedoeld is. Dankbaar dat Nicole deze mooie visie wil delen met de wereld en dat zij op mijn pad kwam om mij in mijn geheel tot ontwikkeling te laten komen in plaats van alleen met mijn hersenen.

Jonne Davelaer

Wat is het fijn dat ik Nicole van Ego Novi heb leren kennen. Ze heeft me geleerd om minder vanuit mijn hoofd te handelen zonder hiervoor iets of iemand nodig te hebben behalve jezelf. Het is fijn om weer echt te voelen en niet vanuit je hoofd te leven. Het maakt het leven weer een stuk makkelijker en relaxter. De weg er naartoe is er een van vallen en opstaan geweest maar uiteindelijk, stap voor stap gaat het een stuk beter. Voor mijzelf heeft het vooral veel minder stress vanuit het werk opgeleverd en maak ik me minder druk over “onbelangrijke” dingen en kan ik dat beter loslaten. Ook laat ik mijn mening meer horen dan voorheen. Thanks Nicole, ik raad je bij iedereen aan die weer gewoon wil leven.  

Stefanie

 

 

CONTACT!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op!

In verband met afspraken, cursussen en opleidingen zijn wij voornamelijk bereikbaar per email.
Deze worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.
Wilt u gebeld worden?
Mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Email Adres

VOLG EGO NOVI @

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

KvK: 68378181
Btw-id: NL001698193B44

Sitemap

Home

Boek

Visie

Nicole

Contact