Wie ben ik

 

Mijn naam is Nicole van den Ouweland. Eeuwig jong, leergierig en enthousiast.
Gelukkig getrouwd met Chris, moeder van zoon Dean (2011) & dochter Liz (2014).

Na de geboorte van Liz stond mijn leven op zijn kop. Mijn lichaam was van slag, ik had veel paniekaanvallen, was erg opgejaagd, viel enorm veel af, mijn karakter was veranderd en ik kon niet meer helder nadenken.

Na een slepende zoektocht van maanden bleek ik een auto-immuunziekte te hebben aan mijn schildklier. De mededeling van de internist was: je zult hiermee moeten leven.

Na maanden zoeken naar de juiste afstemming van de medicijnen, keerde er wat rust terug en werd het tijd voor mij om op zoek te gaan naar een alternatieve weg, zonder medicijnen.

Ermee leren leven voelde voor mij als een enorme straf. Vanaf de eerste dag voelde ik me al niet goed bij het dagelijks innemen van medicijnen maar zonder zou ik het simpelweg niet overleven.

Stap voor stap verdiepte ik me in verschillende vormen van leefstijlverbetering en zelfontplooiing. Zoals: voeding, diëten, superfoods, supplementen, sporten, psychologie, massages, voetreflex en allerlei therapieën op holistisch, energetisch en spiritueel vlak.

Ik kwam in een stroomversnelling terecht van persoonlijke groei ontwikkeling.

Na anderhalf jaar medicijngebruik, wilde ik ontdekken wat mijn lichaam zou doen zonder medicijnen. Vanaf de dag dat ik stopte met mijn medicijnen wist ik dat het goed zat. Tot op de dag van vandaag ben ik medicijnvrij.

In 2016 startte ik een onderneming om mensen te behandelen met uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

Door het behandelen kwam ik erachter dat ik meer zag, voelde en wist, dan de al bestaande kennis over het welzijn van de mens.

Er ontstond vanuit mijn waarnemingen een compleet nieuwe visie op de mens en op de wereld: hoe we leven, hoe we leren, hoe we met elkaar omgaan en hoe we met onszelf en ons lichaam omgaan.

Dat gaf mij het inzicht, dat de bekende behandelmethoden en leefstijladviezen helemaal niet aansluiten op wat de mens in essentie nodig heeft.

Veelal zijn mensen op zoek naar manieren om fysieke, emotionele en mentale klachten te reduceren, terwijl ik de onbalans ontdekte die deze klachten heeft veroorzaakt.

Door het enkel reduceren van de gevolgen van onbalans, missen we niet alleen de essentie van onze ontwikkeling, maar ook de essentie van ons bestaan.

Met veel plezier en enthousiasme wil ik de wereld kennis laten maken met een nieuwe visie op geluk, gezondheid en leven.

 

Email Adres

Locatie

Pastoor Heerkensdreef 12b
5552 BG Valkenswaard

Telefoon

085 009 1922

Sitemap

Ego Novi

Visie

MBR®

Wie ben ik

Boek

Blog

Vlog

Lezing

Contact